Κωδικό
Shipping
title

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


1.ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ – ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η διανομή ανταλλακτικών σε συνεργεία – φανοποιεία εντός Αττικής γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τα ιδιόκτητα οχήματα της εταιρείας χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Τα δρομολόγια ξεκινάνε στις 8.00πμ έως τις 17.00μμ. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται την επομένη ημέρα από την ημέρα που έγινε η παραγγελία ενώ αυθημερόν εξυπηρετούνται μόνο οι παραγγελίες οι οποίες πραγματοποιούνται έως τις 09.30πμ. Σε περιπτώσεις φόρτου εργασίας οι πελάτες ενημερώνονται ότι θα πρέπει να παραλάβουν τα προϊόντα από την έδρα της εταιρείας.


2.ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ – ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η διανομή ανταλλακτικών σε συνεργεία – φανοποιεία εκτός Αττικής πραγματοποιείται μέσω Μεταφορικών εταιριών που εκτελούν εθνικές μεταφορές, μέσω των ΚΤΕΛ και μέσω Εταιριών Courier , με χρέωση του παραλήπτη. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται την επομένη ημέρα από την ημέρα που έγινε η παραγγελία ενώ αυθημερόν εξυπηρετούνται μόνο οι παραγγελίες οι οποίες πραγματοποιούνται εώς τις 09.30πμ


3.ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η παραλαβή  ανταλλακτικών σε πελάτες λιανικής εντός Αττικής γίνεται μόνο από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας  ή μέσω εταιριών μεταφορές Courier όπου τα έξοδα επιβαρύνουν τον παραλήπτη


3.ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η αποστολή ανταλλακτικών σε πελάτες λιανικής εκτός Αττικής πραγματοποιείται κατόπιν συνεννόησης μέσω Μεταφορικών εταιριών που πραγματοποιούν εθνικές μεταφορές, μέσω των ΚΤΕΛ και μέσω Εταιριών Courier , με χρέωση του παραλήπτη.


4.ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Οι αποστολές ανταλλακτικών στο εξωτερικό όταν πρόκειται για ογκώδη και βαριά αντικείμενα και για μεγάλες παραγγελίες γίνονται μέσω μεταφορικών εταιριών που δραστηριοποιούνται  στις διεθνής μεταφορές , στην περίπτωση μεμονωμένων προϊόντων η εταιρεία μας συνεργάζεται με την UPS η οποία διανέμει δέματα παγκοσμίως σε ανταγωνιστικές τιμές. Επίσης σε οποιαδήποτε από τις δύο περιπτώσεις πριν την αποστολή παρέχουμε στον πελάτη ενημέρωση για το κόστος μεταφοράς.