Κωδικό
Profile
title

ΠΡΟΦΙΛ

                Η εταιρεία ΑΝΚΕ - ΚΟΥΝΑΝΗΣ ιδρύθηκε το 1974 με αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτου. Βασική δραστηριότητα της εταιρείας είναι η εισαγωγή μεταχειρισμένων ανταλλακτικών από την Ευρώπη και η διαθεσή τους στην ελληνική αγορά καθώς και στις αγορές του εξωτερικού. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 3500 τ.μ.  διατηρούμε πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για τον στόλο των κατασκευαστών VW, AUDI, SEAL, SKODA.

                Σκοπός μας είναι η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών μας καθώς και η διεύρυνση της γκάμας των ανταλλακτικών που εισάγουμε.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

·         ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

                Η αποστολή των ανταλλακτικών γίνεται Δωρεάν και αυθημερόν εντός Αττικής. Η αποστολή σε περιοχές εκτός Αττικής πραγματοποιούνται μέσω μεταφορικών εταιριών που συνεργαζόμαστε σε μια η δύο ημέρες (με χρέωση) σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας. 

·         ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

                Οι αποστολές στο εξωτερικό πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης. Υπάρχει δυνατότητα αποστολής ανταλλακτικών σε όλες τις χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης  σε ανταγωνιστικές τιμές μέσω μεταφορικών εταιρειών που συνεργαζόμαστε.

 

·         ΑΓΟΡΑ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Αγοράζουμε το τρακαρισμένο όχημά σας της μετρητοίς και αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την διαγραφή του οχήματος.